PDA

View Full Version : CraftyCarping Site Software Update 8 may 2012



Ṱḧℯ_
08-05-2012, 16:04
report any issues you may find in here ;)

karl
08-05-2012, 20:01
on adverage it takes between 15 - 25 seconds to refresh the site,

it seems to run slow.

ta
karl.

gordy
08-05-2012, 21:43
takes me about half a dozen goes to get to site as i keep getting a phishing warning n wont let me proceed... no its not the case so why ???. security software is comodo. many thnx... ps know im gonna get some funny comments from this post so lets have em lmao

CrazedCarper
08-05-2012, 21:45
Its a Phishing forum after all..... :clol:

Dave will sort it or let you know what the probelm is :lol:

John
08-05-2012, 21:46
mcafee says phising aswell but norton clears it and avg safelink search clears it aswell :lol: i would uninstall it or put it as a safe link in the security software :cool:

wouldnt piss on any security software firm if they were on fire to be honest, they all make it up as they go along.

the nowed serpent
08-05-2012, 23:30
No problem getting to the site (Kaspersky security) but the site is slower when refreshing or going to a different page.

Andy

keith wright
09-05-2012, 05:53
no problems here either..im runnin kasperskey too:cool:

Ṱḧℯ_
11-05-2012, 09:32
optimisation has been restored to the site.

please see if it has the same issue on speed thanks

karl
11-05-2012, 10:06
on hitting refresh it takes around 15-25 secs to refresh,

on hitting reply it takes around 5 secs for reply page to load up,

on hitting post it takes around 9 secs to upload my post.

to repost an edited post it takes 2 secs to reload the page.

John
11-05-2012, 12:03
thats summat your end karl, i can post the server load speeds for you every hour on the if you want, there not rising above 3 seconds :conf:

karl
11-05-2012, 12:10
john.

this is the only site i go on alot that is running slow,

i have 12 main sites i go on including this one,

all them are fine,

so cant see it being my end,

i does not bother me one way or the other really,

just replying to the Don post,

end of the day i can get on as and when i wish, simples.:tu:

the nowed serpent
11-05-2012, 12:13
My times are similar to Karl's and again only on this site :td: sorry John ;)

Andy

John
11-05-2012, 12:15
sorry lads just not seeing it.

Im loading refreshing posting all within 2 seconds on any thread, on any page.

Malc
11-05-2012, 13:15
Just refreshed this page, it took 32 secs. I'm on my laptop using Vodafone dongle. Home computer is just as slow. Been on 4 other sites and the refresh, posting and loading pages is very quick. In fact on one site refresh only took 3 secs.
This speed thing doesn't really worry me, little frustrating sometimes but not a major problem.
Not knowing a great deal about computers, programs etc doesn't help my cause bit it's strange how some have problems and others don't.

Malc
11-05-2012, 13:36
I have just cleared cache and browsing history (both the same I think)and everything has speeded up. John told me that Dave has been working on the site so could explain the speed issue. So please clear cache, close browser and start again, see if there is any difference. Thanks.